Українцям видають нову гуманітарну допомогу у вигляді безкоштовних лікарських засобів як для дітей, так і дорослих. Як отримати допомогу, повідомили у благодійному фонді "Волонтерський рух Буковини".

Осінньо-зимовий період - час застуд та ГРВІ. У зв'язку з цим благодійний фонд вирішив підтримати одну із вразливих категорій українців – внутрішніх переселенців.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

ВПО, зареєстровані в Чернівецькій області, мають змогу безкоштовно отримати лікарські препарати. Видача здійснюється виключно за призначенням лікаря. При собі необхідно мати паспорт, довідку переселенця та свідоцтво про народження дитини.

Для дітей здійснюється видача таких препаратів:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще
  • дитячий антибіотик Аугментин (сироп). Дозування 400 мг та 100 мг;
  • дитячий антибіотик Амоксіклав (сироп). Дозування 125мг, 250мг, 500мг;
  • дитячий парацетамол (жарознижувальне) у ректальних свічках (вага дитини до 26кг);
  • свічки дитячі Ректодельт 100мг.

Мами з дітьми. Фото: Youtube
Мами з дітьми. Фото: Youtube

Куди звертатися

Допомога надається в офісі організації за адресою: Чернівці, вул. Центральна, 9, вхід до арки. Ліки видаються по вівторках, середах та четвергах з 11:00 до 15:00.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям почали надавати гуманітарну допомогу відразу в 9 областях: як подати заявку.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.