Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже пізнавальна історія про те, як далеко не всі українці можуть скористатися корисними для гаманця порадами від компанії "Нафтогаз".

Справа в тому, що часто для державної компанії інші фірми-партнери роблять "акції". Наприклад, компанія "Укрпошта" запропонувала 30% знижки для споживачів газу, щоби при оплаті у відділеннях віддавати менше грошей. Однак тут заперечують люди, які не сплачують комісію, користуючись електронними способами оплати.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на запитання клієнта у мережі Facebook.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Так, у "Нафтогазі" написали, що й споживачі можуть оплачувати рахунки з вигодою собі. Адже компанія "Укрпошта" дає -30% на комісію при оплаті рахунків за спожитий газ у своїх відділеннях. Скористатися пропозицією можна до 31.12.2023. "

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Укрпошта бере нормальну комісію, при оплаті за комунальні послуги, але старим людям, які не товаришують із гаджетами, їм пофіг", — обурився один із клієнтів компанії.

Черга до "Нафтогазу", скріншот: YouTube
Черга до "Нафтогазу", скріншот: YouTube

"На жаль, ми ніяк не впливаємо на комісію, яку бере банк чи платіжна система. Ви можете проводити оплату через будь-яку платіжну установу або відділення банку, який бере меншу комісію. Щоб дізнатися інформацію з приводу комісії, яку бере банк, або платіжна установа, необхідно звертатися до того банку або платіжної системи, яку Ви використовуєте при оплаті", — відповіли в компанії Нафтогаз.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Нагадаємо, субсидії та пільги на комуналку: чи можна отримувати одночасно дві виплати.

Раніше повідомлялося, комуналку платіть, а борги не зникають: "Нафтогаз" відповів на обурення українців.

Також, в "Нафтогазі" зробили важливе попередження: що доведеться робити по-новому.