У дев'яти областях стартує прийом заявок від українців на гуманітарну допомогу. Хто може розраховувати на підтримку, розповіли у telegram-канале благодійного фонду "Об'єднані для України".

Українці, які проживають на прифронтових територіях та у зоні бойових дій, можуть подати заявку на отримання гуманітарної допомоги. Так, на підтримку можуть розраховувати мешканці Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Сумської та Чернігівської областей.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Жителі цих регіонів повинні уважно заповнити форму на отримання допомоги. У заявці необхідно вказати ПІБ, адресу проживання, контактний номер телефону та інші необхідні дані. Якщо вказати не всю інформацію або з помилками, то заявка на допомогу може залишитися необробленою.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Пам'ятайте, що ваша заявка буде оброблена тільки в тому випадку, якщо всі дані вказані правильно та всі поля форми заповнені", - попередили у фонді.

Посилання для реєстрації буде опубліковано на telegram-каналі організації.

Допомога українцям. Фото: скрін t.me/unitedforukraine
Допомога українцям. Фото: скрін t.me/unitedforukraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, щонайменше 10 800 гривень: українцям зарахують на карти нову допомогу, хто і як може оформити.

Також наш портал інформував повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, надішліть заявку – заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.