Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на картоплю, капусту та цибулю.

Варто одразу наголосити на тому факті, що ціни на всі три позиції трохи піднялися. Однак тут є і лідер, так, у другій половині листопада ціни на цибулю зросли більше, ніж на решту овочів.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Вартість картоплі

Згідно з відкритою інформацією, станом на 17 листопада ціни на молоду картоплю порівняно з минулим місяцем підвищилися з 14,45 грн/кг до 19,90 грн/кг. Рожевий додав у ціні з 13,42 грн/кг до 16,05 грн/кг.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Ціни на картоплю, скріншот: Minfin
Ціни на картоплю, скріншот: Minfin

Вартість капусти

Подорожчала молода капуста з 19,62 грн/кг до 23,60 грн/кг. Цінник на неї коштує від 20,70 грн/кг (Метро) до 27,90 грн/кг (МегаМаркет). Білокачанна капуста подорожчала лише на кілька копійок, до 8,18 грн/кг.

Ціни на капусту, скріншот: Minfin
Ціни на капусту, скріншот: Minfin

Вартість цибулі

Цибулю додало в ціні з 12,53 грн/кг до 12,72 грн/кг. Синя цибуля додала у ціні з 29,34 грн/кг до 33,80 грн/кг.

Ціни на цибулю, скріншот: Minfin
Ціни на цибулю, скріншот: Minfin

Нагадаємо, українці здригнулися від нових цін: вершкове масло, сир та кефір – практично розкіш.

Раніше повідомлялося, що борщу багато не буває: супермаркети порадували цінниками на деякі продукти для страви.

Також, сезон консерв та консервації у супермаркетах: скільки доведеться віддати за кабачкову ікру, шпроти та огірки у листопаді.