"Нова пошта" запроваджує нові правила доставки з 2024 року. Про які нововведення йдеться, розповіли у самій компанії, інформує видання forbes.

Компанія "Нова пошта" незважаючи на повномасштабну війну, активно працює над поліпшенням сервісів і розширює свою присутність у багатьох інших країнах. Так, на 2024 рік у планах приватного поштового оператора скорочення часу доставки посилок Україною.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Імовірно, середній час доставки вантажів у межах країни скоротиться до 22 години, тобто на 2 години.

"Терміни доставки по Україні мають скоротитися на 2 години. До 22 годин", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

Варто нагадати, що компанія "Нова пошта" на початку 2023 року підняла мінімальний тариф на доставку (посилок до 2 кг між містами) на 17% - до 70 гривень. Цей цінник помітно вищий, ніж в інших поштових операторів. Наприклад, на "Укрпошті" послуга коштуватиме 35 гривень, а в Meest - 65 гривень.

Щодо розцінок на транспортні послуги у 2024 році, то в "Новій пошті" поки не робили заяв про якусь зміну тарифів на перевезення вантажів Україною.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, потрібно знати кожному: у "Новій пошті" попередили про новий вид шахрайства.

Також наш портал інформував, "Шарашкіна контора брехунів!": клієнтка "Укрпошти" застерігає від послуг пошти: "крадуть посилки навіть для дітей переселенців!"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Це знущання": українець розповів, як "Нова пошта" здирає чималі гроші за посилки для військових.