Чорна п'ятниця - одна з гучно прорекламованих подій, яку очікують покупці у всьому світі. Саме в цей день продавці заманюють клієнтів найбільшими знижками та найвигіднішіими пропозицями.

Сільпо, фото - kharkiv.ua
Сільпо, фото - kharkiv.ua

Цього разу вигідно "затаритись" можна буде не лише у міжнародних онлайн-магазинах, а й у наших звичайних продуктових супермаркетах.

У пресслужбі "Сільпо" повідомили, що 24 листопада, продукти та товари із кожного 25 чеку - дістануться покупцям безкоштовно.

"Кожний 25-й чек 24 листопада в «Сільпо» може стати щасливим!
Про що це ми? Це трішки завуальоване запрошення на нашу Чорну п’ятницю, яка відбудеться 24 листопада. І саме в цей день, цей найприємніший день тижня, та що там – року, ви маєте змогу отримати всі покупки безкоштовно", - йдеться у повідомленні.
Що ж для цього потрібно?
Зареєструватись у мобільному застосунку "Сільпо".
Завітати за смачненьким до онлайн чи офлайн магазину "Сільпо" саме 24 листопада.

Сільпо, Facebook
Сільпо, Facebook

На касі проскануйте QR-код з мобільного застосунку "Сільпо" або просто замовте доставку чи самовивіз.
Однак є певні нюанси у вигідній пропозиції.
У вашому чеку не повинно бути алкогольних напоїв, тютюнових виробів та Подарункових сертифікатів.
У акції беруть участь усі магазини мережі "Сільпо", окрім супермаркетів Le Silpo та замовлень через доставку "Нової пошти".

Раніше портал Знай повідомляв, лише 7 гривень за кіло: в Україні супермаркети оновили цінники на моркву, цибулю та гарбуз.

Також наш портал інформував, корови погано намагалися: в Україні супермаркети оновили цінники на молоко, сметану та вершкове масло.

Крім того, ми писали, сезон цитрусових: супермаркети знизили ціни на мандарини та апельсини.