Газовики нагадали, що має встигнути зробити кожен споживач до 20 числа цього місяця. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній facebook-сторінці АТ "Львівгаз".

Українців закликають своєчасно оплачувати не лише фактично спожитий газ, а й послуги розподілу блакитного палива. Кожен споживач має встигнути це зробити до 20 листопада.

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Газовики нагадують, що саме своєчасна оплата за розподіл газу дає можливість підтримувати обладнання у працюючому стані та постачати паливо в квартири та будинки споживачів.

"Це дає можливість газовикам підтримувати газорозподільні мережі у належному технічному стані, здійснювати ремонт та заміну застарілого обладнання, забезпечувати 24/7 стабільне функціонування системи та доставку газу до кожного споживача", - пояснили споживачам.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

При оплаті платіжок за розподіл газу необхідно обов'язково вказувати номер особового рахунку, інакше гроші можуть загубитися у системі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доставка блакитного палива: газовики пояснили, за якої умови українці можуть не платити.

Також наш портал інформував, "Відбувалися, помовчали й усі...": українець поскаржився, як "Нафтогаз" вирішує проблеми споживачів.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що робити, якщо гроші при оплаті газу помилково пішли "у нікуди": українцям дали інструкцію.