Наближається улюблене свято дітей – день Святого Миколая. У зв'язку з цим благодійний фонд PEREMOGA приймає листи від діток, які хочуть отримати подарунок. Хто і як може отримати подарункові набори розповіли на facebook-сторінці Recovery Camp.

Діти внутрішньо переміщених українців, а також загиблих військових можуть отримати подарункові набори до Дня Святого Миколая. Благодійний фонд намагатиметься здійснити мрії дітей від 4 до 14 років та передати їм бажані подарунки.

День святого Миколая , скрін - YouTube
День святого Миколая , скрін - YouTube

Для того, щоб стати претендентом на подарунок від Святого Миколая, необхідно заповнити лист-форму. Батьки можуть зробити це самі або разом із дітьми за цим посиланням. Втім, претендентів може бути надто багато, тому у фонді не виключають, що деякі заявки можуть бути необроблені.

Подарунки від Святого Миколая. Фото: скрін youtube
Подарунки від Святого Миколая. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Заповнення анкети не гарантує отримання подарунка, але не припиняй вірити в диво і воно обов'язково здійсниться! Примітка: подарунок можуть отримати діти загиблих військових та діти вимушено переміщених осіб віком від 4 до 14 років", - йдеться у повідомленні фонду.

Раніше портал Знай повідомляв, продукти та побутові набори для сімей: як записатися на отримання гуманітарки.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, для українців створили карту з локаціями, де видають гуманітарну допомогу: як скористатися.