Українці продовжують протестувати проти того, щоб чиновники витрачали гроші з бюджету на дороги та бруківку. 11 листопада чергова акція відбулася у місті Дніпро. Люди зібралися біля будівлі мерії з вимогою, щоб кошти направили на потреби ЗСУ.

Проте мер Дніпра Борис Філатов не оцінив того, з яким посланням люди вийшли на протест. Він написав дуже провокаційний пост в Telegram-каналі, де відверто образив мешканців міста.

Мітинг у Дніпрі, фото із соцмереж
Мітинг у Дніпрі, фото із соцмереж

Філатов назвав "у**ками" тих, хто намагається боротися з корупцією та виходить на подібні акції протесту, у тому числі волонтерів та мітингувальників. Також мер не забув нагадати, "який він добрий і скільки всього зробив для України".

"Я вважаю вас не просто корисними ідіотами. Не ображайтеся. Ви – у@бки. А містечкові "борці з корупцією" – це навіть не у@бки. Це боягузлива падаль, що здиміла в перші дні війни, аби потім (як ті жуки-скарабеї) повернутися через пів року до катання кульок з гівна", - написав він.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Українці навіть дали меру нове прізвище - Офшоров, обізвали "корупціонером та колаборантом". За це Філатов назвав їх "дешевими, нікчемними та брехливими у*бками".

Більше того, Філатов вважає, що має право вважати українців такими і не боїться говорити про це публічно.

"Така в мене з вами комунікація. Подобається вона вам чи ні. Бо до реального громадянського суспільства ви не маєте жодного стосунку. Пам'ятаєте, на чому кілька років тому я вертів "опозицію"? Так тепер це чекає і на вас. Бо я не лише людина – телефон. А й людина – вентилятор", - додав мер Дніпра.

Пост Філатова, скріншот
Пост Філатова, скріншот

Пост Філатова, скріншот
Пост Філатова, скріншот

Нагадаємо, "Проблема корупції перебільшена": мер Дніпра Філатов пропонує "заплющити очі" на мільйонні тендери

Раніше ми писали про те, що "Відхилення всіх жлобів...": українці сміються з картин глави "Укрбуду" Максима Микитася

Як повідомляв Знай.ua, 17 банок тушонки проти $1,34 млн збитків: як суди карають корупціонерів та пересічних громадян