Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на сезонні овочі – гарбуз, моркву та цибулю.

Варто відразу відзначити той факт, що ближче до середини листопада лідерів підвищення цін немає, а ось цінники гарбуза продовжують повільно, але впевнено знижуватися. Кілограм деяких продуктів зі списку можна купити за ціною, нижчою за 7 гривень.

Про це стало відомо завдяки даним моніторингового сервісу GotoShop.

Овочі, скріншот: YouTube
Овочі, скріншот: YouTube

Вартість гарбуза

Найдешевше цей овоч продають в Ашані – 11,50 грн./кг. У Новусі ціна 14,99 грн./кг, у ЕКО Маркеті купити гарбуз можна по 15,90 грн./кг, у Варусі – по 16,90 грн./кг.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ціни на гарбуз, скріншот: Minfin
Ціни на гарбуз, скріншот: Minfin

Вартість моркви

Морква, яка ще на початку літа продавалася по 50-60 гривень за кіло, зараз на прилавках пропонується клієнтам за цінами від 6,50 грн/кг (Сільпо). У Варусі ціна складає 6,90 грн./кг, в Ашані – 7,70 грн./кг, у ЕКО Маркеті – 7,90 грн./кг.

Ціни на моркву, скріншот: Minfin
Ціни на моркву, скріншот: Minfin

Вартість цибулі

Ріпчасту цибулю найдешевше продають у ЕКО Маркеті – 9,90 грн./кг. У Сільпо – 11,20 грн./кг, у Новусі та Форі – 11,99 грн./кг, в Ашані – 12,20 грн./кг.

Ціни на цибулю, скріншот: Minfin
Ціни на цибулю, скріншот: Minfin

Нагадаємо, м'ясо стане рідкісним гостем на столі: ціни на свинину прискорено зростають.

Раніше повідомлялося, ніколи не купуйте це в супермаркеті: 5 продуктів, які вас занапащають - берете регулярно на свята.

Також, картопля, капуста та перець: ціни вже невтішні, а прогнози невтішні.