Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на курячі яйця, твердий сир та пшеничний хліб.

Варто відразу відзначити той факт, що ближче до середини листопада лідерів підвищення цін не виявилося. Цінники продуктів змінюються залежно від бренду, проте лише твердий сир показав значне подорожчання. А ось курячі яйця навпаки - знижуються в ціні, незважаючи на чутки про подорожчання.

Про це стало відомо завдяки новітній інформації від експертів економічного порталу Minfin.

Яйца, супермаркет, фото: Знай.ua
Яйца, супермаркет, фото: Знай.ua

Вартість курячих яєць

Згідно з відкритою інформацією, ціна на курячі яйця в залежності від торгової марки станом на 10 листопада, порівняно з минулим місяцем, змінилася. Зокрема, торгова марка Квочка подешевшала з 55,75 до 54,75 грн за десяток.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

А ось курячі яйця Ясенсвіт, навпаки, подорожчали з 53,84 грн. до 55,52 грн. за десяток. А ось цінник за 30 штук таких же яєць злетів із 159,80 грн до 170,33 грн.

Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin
Ціни на яйця курячі, скріншот: Minfin

Вартість пшеничного хліба

Тим часом пшеничний хліб нарізка подешевшав на кілька копійок, до 31,95 грн за 650 грам. Середня вартість пшеничного хліба Цар нарізка зросла з 33,08 грн до 37,63 грн за 600 грам.

Ціни на хліб пшеничний, скріншот: Minfin
Ціни на хліб пшеничний, скріншот: Minfin

Вартість твердого сиру

Подорожчав і твердий сир Звени Гора голландський 45% з 404,53 до 472,27 грн/кг. А ось твердий сир Комо російський 50% подорожчав із 365,76 грн до 389,53 грн/кг.

Ціни на сир твердий, скріншот: Minfin
Ціни на сир твердий, скріншот: Minfin

Нагадаємо, картопля, капуста та перець: ціни вже невтішні, а прогнози невтішні.

Раніше повідомлялося, що без сніданку не залишимося: українців обнадіяли новими цінами на гречку та інші крупи.

Також, ціни злетіли на чверть: в Україні дорожчають популярні овочі.