Сергій Горбачов — освітній омбудсмен, який поділився дуже цікавими результатами обговорення щодо того, чи варто забороняти школярам використовувати мобільні телефони в навчальних закладах.

Суспільство розділилося на два табори. Хтось за те, щоб діти обходилися без смартфонів, інші навпаки через повномасштабну війну та необхідність комунікації.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Чоловік наголосив, що заборона телефонів нічого не вирішить. Тому в цьому питанні слід розбиратися, розробивши правила використання техніки у навчальний час.

Телефони, на його думку, допомагають урізноманітнити уроки, зв'язатися з батьками при необхідності, але при цьому відволікають від занять і знижують рівень спілкування між дітьми.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"У класах, де відсутні друковані підручники (це 5 та 6 класи), діти постійно використовують мобільні телефони в освітньому процесі", - заявляє він.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Користувачі ж не розуміють, хто батьки, які виступають за заборону мобільних телефонів у школах. Деякі, крім цього, нагадують, що якби не спортсмени, то факти булінгу та приниження з боку інших дітей чи вчителів були б не доведені.

Нагадаємо, 13-річний школяр після навчання біжить готувати сухпайки для воїнів ЗСУ

Як повідомляв "Знай.uа", на Одещині школяр поліз в унітаз, щоб дістати електронну сигарету: все закінчилося переломом руки

Знай.ua писав, у столичних школах економлять на харчуванні дітей військових: без м'яса будуть ситими