Українці продовжують слухати пісні російських виконавців, які мовчать про війну чи відкрито ненавидять наш народ. Пісні одного із таких, Юрія Шатунова, пролунали у Львові.

Чоловік у центрі Львова дозволив собі потривожити спокій місцевих жителів та на повну потужність ввімкнув пісні Шатунова, на що одразу ж гнівно відреагували люди. Він огризався у відповідь їм та поліції, яку викликали на місце події.

Прихильник Шатунова, скріншот
Прихильник Шатунова, скріншот

Більше того, чоловік почав відкрито конфліктувати з патрульними, переходити на особистості і навіть намагався відволікти розмовами про вимкнені мигалки на службовому авто, мера Львова.

До конфлікту пізніше підключився знайомий чоловіка, щоб зробити йому зауваження та заспокоїти, але той почав ще голосніше сперечатися. Поліція пропонувала йому добровільно вирушити в дільницю, але почула у відповідь відмову.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

В результаті порушника грубо скрутили та посадили у машину. Він намагався брикатися, але здолати трьох поліцейських йому не вдалося. За прослуховування російських пісень йому може загрожувати штраф у розмірі 70 грн. У Раді суму хотіли збільшити, але закон ще в опрацюванні.

Варто зазначити, що Шатунов помер від інфаркту у червні 2022 року, а до цього він відкрито ненавидів український народ і навіть хотів піти добровольцем, щоб воювати на боці окупантів.

Нагадаємо, Ляшко заступився за свого охоронця після співу російських пісень: "Замовні звинувачення"

Раніше ми писали про те, що "Взагалі начхати на те, що в Україні": блогер розповів, як Потап чилить з "хорошими російськими" в Дубай

Як повідомляв Знай.ua, "Це десь у росії чи що?": артист із гурту "Курган і Агрегат" знайшов в Епіцентрі стенд із російським мерчем