Один із найбільших українських банків "Sense bank", який раніше носив назву "Альфа" і належав приватним особам, продовжує підносити своїм клієнтам неприємні сюрпризи. Справа в тому, що днями клієнт банку вже помітив, що з кредитних карток невідомо кудись пропадає по 20 грн, а ось цього разу є скарги на швидкість переказів.

Так, клієнт банку, який зробив переказ з іншого українського банку ("ПриватБанк"), очікував на зарахування грошей близько доби. У клієнта також є підозри, що співробітники банку ці гроші "переносять до рук". Звичайно, це все ж таки така іронія.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Sense bank" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

"Sense bank", фото: Знай.ua
"Sense bank", фото: Знай.ua

"Ви бл*ха найбільш рагульний і криворукий банк у країні. Кошти, переказані з ПБ, заходять на картку Сенс наступного дня. Як?! Ви їх що, - в руках переносите?! Кошти, переказані на картку в межах банку, не відображаються одразу в додатку. Тому що проблеми з оновленням балансів за картками в Сенс Супер додатку? Бухгалтер напевно в ручну їх туди заносить. Ставлення взагалі ТОП - ніхто, ніколи, нічого, не знає. Сил на вас немає і німецького маузера. Тільки вивіска на дверях змінилася, а суть контори та сама", - заявив незадоволений клієнт банку.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Sense bank", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Sense bank", скріншот: Minfin

Проте рада справедливості варто зазначити той факт, що співробітники банку надали відповідь на цей відгук:

Відповідь "Sense bank", скріншот: Minfin
Відповідь "Sense bank", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Ніколи не можна розслаблятися": клієнти "Sense bank" помітили, що з карт пропадає по 20 грн.

Раніше повідомлялося, "Сказали, що врахують...": у "Sense bank" українці втрачають кілька сотень гривень на одному переказі.

Також, Monobank залишив українців без заробітної плати: "Помножує капітал за рахунок чужих коштів".