Часто буває, що українці не можуть знайти свої посилки, відправлені через "Укрпошту". Вони "магічним чином" просто зникають, так і не доходячи до одержувача.

Чергову скаргу на роботу національного поштового оператора українка залишила під постом у Facebook. Несподівано вона помітила, що її посилка не рухається з місця відправлення цілих 18 днів. Клієнтка навіть ініціювала пошук, але безуспішно.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

"Заявка подана 13 днів + рекламація - розшук 9 дні. Що придумаєте далі, відмазки. Ви щось робите? Буду всіх відмовляти працювати з вашою поштою. І лишитесь всі без роботи", - написала незадоволена клієнтка

Пошук посилки не приніс жодних результатів, тому жінка дійшла висновку, що "Укрпошта" просто знущається зі своїх клієнтів.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"На розшук подала і ніякого результату! Де ваша робота??? Спочатку заявку, потім рекламацію, ви просто знущаєтеся з людей. Якщо не можете знайти, то відшкодуйте гроші!!!" - додала вона.

В "Укрпошті" відповіли, що заявку зареєстрували, а звернення нібито на етапі перевірки, проте це не скасовує той факт, що клієнтка майже місяць не може отримати свою посилку.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот
Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Нагадаємо, "Лохотрон чистої води": абоненти Lifecell скаржаться на дискримінацію у тарифах

Раніше ми писали про те, що проблема не тільки в боргах: хто з українців залишиться без "теплих" субсидій

Як повідомляв Знай.ua, "Як гроші здерти - перші дзвонять": українка добу просиділа без світла через недбалість працівників ДПЕК