При передачі показників газового лічильника можна легко припуститися помилки, яка потім "вилізе" проблемами з платіжками. Якщо відправили неправильні дані, але незабаром помітили це, ситуацію можна виправити. Про це розповіли у АТ "Львівгаз".

Припуститися помилки в цифрах не складе значних труднощів, але хвилюватися не варто, адже можна відкоригувати передані показники газового лічильника.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Що робити, якщо помилилися під час передачі показників?

Крок №1

Зафіксуйте показання газового лічильника за допомогою камери на смартфоні або на іншому гаджеті.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крок №2

Щоб підтвердити актуальну дату, поряд із лічильником сфотографуйте будь-який носій з відображенням поточної дати. Це може бути чек із магазину або свіжа газета. Якщо смартфон автоматично виставляє дату на фото, цього вже буде достатньо.

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Крок №3

Знімок лічильника слід надіслати на адресу електронної пошти контакт-центру області, вказавши в темі листа "Для корекції показань". Також потрібно вказати особовий рахунок.

Щоб коригування даних провели успішно і не довелося повторювати процедуру, потрібно зробити якісне та чітке фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші даремно не пропадуть: у "Нафтогазі" розповіли, куди подіється переплата за газ.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ваш лічильник встановлено неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.