Секонд-хенди - це магазини, які дають можливість недорого придбати парочку "нових" речей, не витративши при цьому половину своєї зарплати.

А ось для молодих людей, які знаються на моді, це ще й шанс заробити грошей. Все через те, що нерідко там можна знайти брендові куртки, кросівки, кофти тощо, на які звичайні споживачі уваги не звернуть. Через це у Луцьку з'явилася спеціальна заборона... молоді тепер не можна, без супроводу дорослих, заходити до деяких магазинів. Таблички, що свідчать про нововведення, висять біля входу.

Секонд-хенд, скріншот: Youtube
Секонд-хенд, скріншот: Youtube

Хтось може погодитися з цим рішенням, згадавши те, як поводяться молоді люди на завезенні нової партії речей. Перепродаж одягу із секонд-хенду є одним із дуже популярних способів заробити для школярів. Іноді буває, що речі в таких магазинах у 2-3 рази дешевші, ніж їх можуть купити в інтернеті.

Секонд-хенд. Фото: скрін youtube
Секонд-хенд. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Євромарка. Мода на вагу" ухвалила рішення заборонити вхід дітям до 16 років, у будні, до 14 години. Це стосується всіх магазинів мережі містом. Рішення пояснюють тим, що діти мають здобувати знання у навчальних закладах, а не прогулювати уроки.

"Нехай до школи ходять, а не тут ходять", - заявляє один із продавців.

Нагадаємо, від "Укрзалізниці" вимагають запровадження "чоловічих купе" - жіночі вагони дискримінують трансгендерів та батьків з дітьми

Як повідомляв "Знай.ua", по 1,5 мільйона на один ліфт: в Одесі знайшли, куди витратити гроші

Знай.ua писав, під крики "Ганьба": мер Луцька був змушений тікати від розгніваних людей