На сьогоднішній день українцям більшість послуг доступні онлайн, що значно спрощує життя. Не потрібно стояти в довгих чергах, відчувати всю красу бюрократії і тріпати собі нерви. Зокрема, вирішити питання щодо комунальних послуг теж можна дистанційно.

У компанії "Нафтогаз" порадували клієнтів оновленням особистого кабінету, де їм доступні практично всі послуги. Газовики додали у процес верифікації можливість підтвердження за міжнародним номером.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Крім того, українцям підключили функцію визначення контакту під час ідентифікації - власник, квартирант, родич та співвласник.

Також у компанії нагадали, які корисні послуги є в особистому кабінеті на сайті "Нафтогазу". Зокрема, споживачі можуть в режимі онлайн передати показники лічильника, сплатити рахунки за газ, контролювати споживання ресурсу. Також завжди у вільному інформація про власний баланс та можливість керувати кількома рахунками.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Важливо! Передавати показання лічильника необхідно навіть, якщо ви тимчасово не проживаєте у помешканні та не користувалися газом. Якщо цього не зробити, оператор ГРМ (міськ- або облгаз) може нарахувати обсяг спожитого газу на основі "планового щомісячного об’єму споживання". Щоб уникнути цього, передавайте щомісяця фактичні, незмінні показання лічильника", - додали в компанії.

Пост Нафтогазу, скріншот
Пост Нафтогазу, скріншот

Нагадаємо, "Після того, як отримаємо": у "Нафтогазі" українцям підказали, як онлайн зробити перерахунок

Раніше ми писали про те, що готуйтеся вивертати кишені: коли в Україні "відпустять" тарифи на комунальні послуги

Як повідомляв Знай.ua, нові виплати для українців: можна отримати до 2500 гривень