Міжнародна гуманітарна організація, що бореться з голодом та його першопричинами по всьому світу, Action Against Hunger оголосила про реєстрацію на екстрену грошову допомогу для ВПО. Як отримати виплати, повідомляють на facebook-сторінці ГО "ВПО України".

Українці, які через війну були змушені залишити свої будинки та переїхати в безпечніші регіони, продовжують отримувати підтримку як від держави, так і від благодійних організацій.

Переселенці. Фото: скрін youtube
Переселенці. Фото: скрін youtube

Цього разу ВПО можуть подати заявку на екстрену грошову допомогу від міжнародної організації Action Against Hunger. Програма підтримки поширюється на внутрішньо переміщених українців, зареєстрованих у місті Івано-Франківську.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Action Against Hunger (ACF) – реалізує проєкт надання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які протягом останніх 30 днів були переміщені з районів активних бойових дій в Івано-Франківську громаду", - йдеться у повідомленні.

Як подати заявку на допомогу

Заповнити анкету для участі у програмі можна за цим посиланням. Зазначається, що реєстрація заявки не гарантує допомоги. Спочатку претендентів буде перевірено на відповідність критеріям програми, потім представники зв'яжуться для уточнення деталей.

Раніше портал Знай повідомляв, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Також наш портал інформував, пенсіонерам почали видавати безкоштовні продуктові набори: хто і як може отримати.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.