ПриватБанк порадував шанувальників шопінгу новою акцією. За купівлю одягу, взуття та дитячих товарів повертатиметься кешбек. Деталі розкрили на офіційному сайті фінустанови.

Власники карток ПриватБанку можуть займатися шопінгом і отримувати назад частину витрачених коштів. Така можливість поширюється лише на повнолітніх клієнтів банку.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Повертаємо 3% від загальної суми витрат у категорії "Одяг, взуття та дитячі товари" в магазинах і на сайтах із власних або кредитних коштів картки "Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальної картки від ПриватБанку", - йдеться у повідомленні.

Як почати отримувати кешбек:

  • зареєструватися в акції за цим посиланням;
  • оплачувати карткою "Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальною карткою від ПриватБанку в магазинах категорії "Одяг, взуття та дитячі товари" та/або на сайтах цих магазинів.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

За місяць українці можуть отримати максимум 500 гривень кешбеку. Можливість заощаджувати на шопінгу буде доступна до 31 січня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку до "шахрайок": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.

Також наш портал інформував, "Як з ними боротися?": Клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок з 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".