Не за горами новорічні свята і ПриватБанк вирішив почати створювати настрій клієнтам. Так, українці зможуть отримати приємні подарунки, зокрема сертифікат на 100 тисяч гривень. Деталі розкрили на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк оголосив, що роздасть клієнтам приємні подарунки під ялинку. Щоб здобути шанс на подарунок, українцям доведеться виконати кілька нескладних умов.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Як стати претендентом на подарунок:

  • зареєструватися в акції до 31 грудня 2023 року за цим посиланням;
  • додати картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманців (Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay);
  • здійснити 5 покупок на суму щонайменше 100 гривень кожна.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

У фінустанові наголошують, що клієнти, які не мають пластикової картки Mastercard, також зможуть взяти участь в акції. Для цього можна безкоштовно оформити Digital картку у Приват24.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Серед учасників акції ПриватБанк розіграє 24 новорічні бокси, а також сертифікат на туристичну подорож на 100 тисяч гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Як з ними боротися?": Клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок з 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку в "шахрайки": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": Клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.