Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які опинилися у скрутному фінансовому становищі через війну, у нас з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що в Україні діють не лише державні програми для ВПО, а також ще й низка приватних організацій.

Так, було відкрито реєстрацію отримання безкоштовних наборів продуктів разів у два місяці. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, хто може їх отримати та що для цього потрібно зробити.

Організація "Друг переселенця" приймає заявки на видачу гуманітарної допомоги для ВПО у місті Чернівці. Тут можна одержати продуктові набори.

Допомога переселенцям. Фото: скрін youtube
Допомога переселенцям. Фото: скрін youtube

Як можна отримати безкоштовні продукти

Продуктові набори видаватимуть представники організації у суботу, 4 листопада, об 11:00 за адресою – м. Чернівці, вул. А. Пумнула 24а, Будинок молитви. Така допомога надається один раз протягом двох місяців. Потрібно пред'явити: паспорт, довідку ВПО.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Потрібно враховувати один важливий факт. Організатори та представники цієї організації попередили відразу, що церква має свою програму, яка обов'язкова до відвідування

Допомога переселенцям, скріншот з відео
Допомога переселенцям, скріншот з відео

Куди звертатись за гуманітарною допомогою

Щоб отримати допомогу у вигляді продуктового набору, потрібно попередньо подати заявку на це посилання. Список тих, кому схвалять видачу гуманітарної допомоги, буде опубліковано за цим посиланням.

Нагадаємо, українцям доступно 19 видів пільг: як отримати хоч одну з них.

Раніше повідомлялося, у ПФУ розповіли про важливу умову щодо "теплих" субсидій.

Також, хто може оформити догляд на дому: допоможуть безкоштовно.