Повномасштабна війна триває, воїни ЗСУ героїчно захищають нашу свободу та незалежність уже майже 10 років.

Вони знищили тисячі бронетехніки росіян, самих окупантів винищили вже понад 300 тисяч осіб. Однак, що є цілком логічним, втрати є й у нас. Україна щодня втрачає своїх найкращих синів. Більшість громадян поважають наших захисників... є винятки. Ми писали якось про пілота "Джуса", з могили якого кілька разів поцупили пам'ятні шеврони.

Вкрадені прапори, фото: kivrada.gov.ua
Вкрадені прапори, фото: kivrada.gov.ua

А зараз, у ніч із 29 на 30 жовтня, на "Меморіалі слави" та у сквері Героям "Євромайдану", міста Ківерці, невідомі громадяни викрали кілька українських прапорів разом із флагштоками.

Ці державні символи встановлені на згадку про героїв. Ми ніколи про них не забудемо. Однак деякі особи дозволили собі зробити такий крок і це було помилкою. Про це повідомляє Ківерцівська громада на офіційному сайті.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Вкрадені прапори, фото: kivrada.gov.ua
Вкрадені прапори, фото: kivrada.gov.ua

Зловмисника знайшли, він кинув 13 прапорів України просто на сміттєзвалищі поблизу свого будинку. Ним виявився місцевий пенсіонер. Головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині заявив, що наразі з'ясовуються мотиви цього вчинку. Що йому загрожує – теж невідомо.

Вкрадені прапори, фото: kivrada.gov.ua
Вкрадені прапори, фото: kivrada.gov.ua

Нагадаємо, "немає слів...": із могили пілота "Джуса" вдруге викрали пам'ятні шеврони

Як повідомляв "Знай.uа", стрибали по обличчю, били ногами та забрали куртку: на Одещині 5 чоловіків побили військового

Знай.uа писав, за снайпершою Емеральд встановили стеження і намагалися вбити: "Під крилом мого автомобіля..."