ПриватБанк виплатить клієнтам кешбек за похід до супермаркету та виконання однієї простої умови. Що потрібно зробити, пояснили на офіційному сайті фінустанови.

Власники карток Mastercard - для виплат, "Універсальна", "Універсальна Gold", преміальна, можуть взяти участь у новій акції. Клієнти банку мають можливість отримати на картку 50 гривень, просто сходивши до найближчого супермаркету.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Важлива умова – скористатися послугою зняття готівки на касі. Перевести в готівку можна будь-яку суму до 6000 гривень.

Як отримати кешбек:

  • здійснити купівлю у торговій точці на суму від 100 гривень;
  • розрахуватися карткою Mastercard;
  • повідомити касира про бажання зняти готівку;
  • підтвердити операцію за допомогою ПІН-коду картки та отримати необхідну суму готівкою.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Виконання цієї умови гарантує клієнту ПриватБанку кешбек у розмірі 50 гривень, який буде нараховано на картку Mastercard. Також у фінустанові попередили клієнтів, що від їхнього імені сплачуватиметься податок за отриманий кешбек.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" заморозив кругленьку суму і несправедливо записав українку до "шахрайок": п'ятий місяць не віддає 116 тисяч.

Також наш портал інформував, "Ось така каблучка абсурду!": клієнт банку Пумб скаржиться на "фахівців", які просять чекати гроші вже 4 місяць.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Як з ними боротися?": клієнтка "ПриватБанку" стверджує, що рахунок із 13400 грн не розблокують, а в банку ніяк не реагують.