Багатьох українців не влаштовують нинішні тарифи на електроенергію, адже з червня ціна для населення зросла до 2,64 грн/кВт-год. Через це сума у ​​платіжці в середньому зросла ще на 250 грн.

Одна українка під постом компанії Yasno у Facebook відверто зізналася, що ціни на світло її лякають. У жовтні, коли вона трохи використала бойлер та сушарку для одягу, сума у ​​платіжці злетіла майже до тисячі гривень.

"Передаю ЗАВЖДИ вчасно показники і ЗАВЖДИ вони лякають - ось за жовтень, коли бойлер включали частіше і сушарку іноді, вже майже тисяча гривень! "Дякую" вам, ДОРОГІ у всіх сенсах!" - гнівно звернулася вона до енергокомпанії.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

У компанії зазначили, що бачать показники лічильника, які передає жінка, тож сума у ​​платіжці формується за фактичне споживання.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У відповідь українка погрозливо заявила, що одного разу може накласти на себе руки через такі високі ціни, а відповідальність за смерть буде на плечах Yasno.

"Ціни все одно не знизите, швидше навпаки! І коли-небудь накладу на себе руки через ваші ціни, і кров моя - на вашу голову і голови ваших дітей. Амінь!" - написала вона.

Звернення українки до Yasno, скріншот
Звернення українки до Yasno, скріншот

Раніше ми писали про те, що субсидії на комуналку у жовтні: за скільки днів українці отримають виплату та коли чекати

Як повідомляв Знай.ua, на платіжках за газ можна економити: хто може скористатися і як це зробити

Також портал Знай.ua писав, що українці обурені платіжками за доставку газу: "Самі копали рови та купували труби, то чому..."