Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Швидше за все, до наступного опалювального сезону трапиться те, чого ми намагалися подумки уникнути, а саме підвищення тарифів у тому числі і на газ. Глава правління «Нафтогазу» заявив про те, що Україні необхідно переходити на ринкові тарифи на енергетичному ринку», – повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, підвищення тарифів стосуватиметься і газу, і опалення, і гарячої води. Як зазначила Ельвіра Кириленко, поки ці тарифи в Україні тримаються стабільно. Наприклад, «Нафтогаз» тримає ціну на газ стабільно у розмірі близько 7 гривень за кубометр.

«Тариф цей тримається вже майже два роки, і «Нафтогаз» обіцяє, що продовжуватиме його тримати стільки, скільки він зможе з огляду на те, що у нас діє мораторій на підвищення тарифів», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українці зможуть оформити нові виплати з 1 січня 2024 року: хто у списку щасливчиків.

Також Знай.ua повідомляв про нововведення в Україні: Ельвіра Кириленко розповіла, як отримати пенсіонерам надбавку до пенсії.