Історія про те, як патрульна поліція у Дніпрі "кошмарила" військового через зовнішній вигляд, дуже обурила українське суспільство. Не минуло й тижня, як стало відомо про ще один скандал, у якому головними "героями" теж стали поліцейські.

Поліцейські затримали нібито "п'яного" українського захисника на ім'я Руслан і повезли його на експертизу, яка б підтвердила його стан. Проте результати перевірки за допомогою алкотестеру довели, що боєць був абсолютно тверезий.

На відео можна помітити, що військовий каже нерозбірливо, що й стало приводом для перевірки, зважаючи на все. Однак користувач соцмережі "Х" пояснив, що це наслідки неодноразової контузії.

"Після контузії нерозбірлива вимова і він ще заїкається, мусора почали з нього сміятися і говорити що він п'яний і взагалі під якимось речовинами, наполягли на експертизу", - розповів він.

Пост про поліцейських та військового, скріншот
Пост про поліцейських та військового, скріншот

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також військовий заявив, що один із поліцейських в особистій розмові обіцяв, що отримає повістку для військової служби, а потім зажадав повторити це на камеру.

"Поп*здуєш на передок зі мною, буду просити, щоб тебе відправили до мене в роту", - запропонував військовослужбовець поліцейському.

Українці дуже гнівно відреагували на поведінку поліцейського і заявили, що їх всіх треба відправити на фронт. Багато хто також помітив, які "відгодовані" обличчя у патрульних на відео.

Коментарі - twitter.com/dohuyaUmnyi
Коментарі - twitter.com/dohuyaUmnyi

Нагадаємо, у Дніпрі поліцейські "кошмарили" військового: не сподобалося, як виглядає

Раніше ми писали про те, що засудив 170 тис гривень компенсації: як копи довели військового до лікарні

Як повідомляв Знай.ua, чоловік дав ляпас патрульному: замість покарання сплатив донат на ЗСУ