Популярний мобільний оператор "Київстар" запропонував українцям перейти на нові тарифи, щоб заощадити на абоплаті. Вони доступні вже з 25 жовтня.

Нова лінійка Бізнес UA, до якої входить низка тарифів, має свої переваги. Наприклад те, що Київстар збільшив обсяги інтернету до безлімітного, а також хвилини на дзвінки Україною та 13 країн світу. Крім того, абоненти можуть підключити до пакета дві послуги без додаткової сплати.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Також на користувачів лінійки чекатиме автоматичне підключення до послуги "Роумінг як вдома". Завдяки їй можна дзвонити до 27 країн за "домашнім" тарифом.

Які бонуси пропонують абонентам:

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще
  1. Онлайн або ПК-версія Microsoft 365 для роботи з будь-яким пристроєм.
  2. Віртуальна мобільна АТС для зручного прийому дзвінків від клієнтів.
  3. Додаткову SIM-картку для другого пристрою, яка дозволяє використовувати кілька гаджетів одночасно, не перемикаючи SIM-картку.
  4. Київстар ТБ з популярними телеканалами та корисними відеоматеріалами.
  5. Додаткові хвилини або SMS.
  6. Додаткові гігабайти в Україні або в роумінгу та багато іншого.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Новим абонентам надають знижку 50% на оплату тарифу з лінійки протягом шести місяців. Всі умови можна детально вивчити на сайті Київстар, за номером 477 або у персонального менеджера.

Плата за тарифом: Бізнес UA. Ідея – 200 грн/міс, Бізнес UA. Ціль – 300 грн/міс, Бізнес UA. Баланс – 400 грн/міс, Бізнес UA. Швидкість – 600 грн/міс, Бізнес UA. Масштаб – 1000 грн/міс.

Нагадаємо, щоб бути на зв'язку завжди: для абонентів Lifecell ввели важливе оновлення

Раніше ми писали про те, що мобільний оператор безпідставно списав гроші: як домогтися справедливості і повернути своє

Як повідомляв Знай.ua, зникають гроші, а оператору байдуже: клієнтка Lifecell скаржиться на жахливе обслуговування