За цей рік НАК "Нафтогаз" "поглинув" багато облгазів, через що у багатьох українців змінився постачальник блакитного палива. Однак багато споживачів скаржаться на те, що довгий час не можуть повернути кошти, сплачені на рахунок попередньої компанії.

Нафтогаз, скріншот з відео
Нафтогаз, скріншот з відео

У "Нафтогаз" не вигадали способу автоматичного перерахування коштів від старого постачальника до нового, тож багато споживачів вимушені витрачати свій час та нерви у чергах, для того щоб повернути свої "кровно зароблені".

Українка скаржиться на те, що наперед сплатила за рік доставка газу, а тепер не може повернути свої гроші через те, що десь загубились показники лічильника. Її дратує те, що вона на рівному місці стала боржником нового постачальника, при тому що по факту вона заплатила за послуги наперед.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Дивні дива з операторами ГРМ. Офіси на місці, персонал-той самий, а от назви тихенько міняємо. Передоплату за доставку газу отримує один, і тут БАЦ а виявляється ти вже винен іншому, причому за період що вже оплачений ( передоплата була до кінця 2023 року).
І все-крайніх не знайти..і гроші ніхто не збирається повертати.
При цьому цікаво виходить-данні лічильників губляться а о/р ні.
Хапуги та й годі" - пише жінка.

Представники компанії пообіцяли їй розібратися із цією ситуацією.

Скарга на "Нафтогаз". Фото Facebook
Скарга на "Нафтогаз". Фото Facebook

Нагадаємо, "Нас водять за носа": "Нафтогаз" вимагає гроші з українців, які опинилися в боржниках через переплату іншому постачальнику.

Раніше повідомлялося, як правильно платити за розподіл блакитного палива: газовики поділилися важливою інструкцією.

Також, "Нафтогаз" перестав надсилати платіжки: українці скаржаться, що не можуть заплатити за газ.