Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на соняшникову олію, цукор та сіль.

Варто зазначити відразу той факт, що під кінець жовтня лідером зі зниження цінників з цієї бакалійної "трійки" виявився солодкий продукт – цукор.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації аналітиків економічного порталу Minfin.

Соняшникова олія. Фото Знай.ua
Соняшникова олія. Фото Знай.ua

Вартість олії

Згідно з відкритою інформацією, станом на 28 жовтня, цінники на соняшникову олію торгової марки "Олейна" рафіновану, порівняно з минулим місяцем, знизилися лише на кілька копійок, до 50,42 грн за 850 мл. Щедрий Дар рафіноване продається за тією самою ціною, що у вересні – 60,00 грн за 850 мл.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Вартість цукру

Солодкий продукт продовжує знижуватись у ціні. Так, у середніх цінах подешевшав і цукор до 34,35 грн/кг. Найвигідніша пропозиція цукру в магазинах мережі "Метро" за 1 кг – 34,20 грн.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Вартість солі

А ось морська харчова сіль подешевшала з 31,98 грн/кг до 33,27 грн/кг. Її вартість стартує від 28,50 грн/кг (Варус) та досягає 37,60 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Нагадаємо, хто не встиг запастися - заплатить більше: ціни на картоплю та цибулю почали лізти вгору.

Раніше повідомлялося, що популярний фрукт може зникнути з полиць супермаркетів у всьому світі: "серійний вбивця" знову повернувся.

Також, заряд вітамінів восени влетить у копійчину: українцям показали нові ціни на груші, виноград та банани.