Українці, які постраждали від російської агресії, можуть отримати нову грошову допомогу, заявки на яку подаються до 3 листопада. Деталі розкрили на facebook-сторінці благодійного фонду "Карітас Кривий Ріг УГКЦ".

Від українців до 3 листопада приймають заявки на участь у проєкті для отримання грошової допомоги на ремонт домогосподарств, які постраждали від російської агресії. Зареєструватись у програмі підтримки можуть мешканці у Дніпропетровській та Херсонській областях.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Претендувати на допомогу можуть домогосподарства з незначними ушкодженнями житла у період від 24 лютого 2022 року, які не отримували допомоги на поновлення від держави чи інших благодійних організацій.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім того, сім'я повинна відповідати критеріям уразливості:

  • дохід сім'ї не більше 5400 гривень на особу на місяць;
  • самотня мати/самотній батько або опікун дитини до 18 років;
  • багатодітна родина;
  • сім'я, яка має вагітну жінку або матір з дитиною до 3 років;
  • в сім'ї є людина з інвалідністю іди важким захворюємо;
  • пенсіонери, які не мають підтримки рідних.
Зареєструватись у програмі підтримки можна за номером: +38 (067) 119-43-45.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям роздадуть гроші на "зимову" комуналку чи купівлю дров: як отримати.

Також наш портал інформував, гуманітарну допомогу для переселенців: хто і як може отримати безкоштовні продуктові набори.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українкам з дітьми безкоштовно видають місячний запас памперсів та гігієнічні набори: як отримати.