В Україні продовжується зростання цін на популярні м'ясні продукти. Наприкінці жовтня супермаркети переписали цінники на яловичину, бекон та сало. Скільки доведеться викласти українцям, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українцям доведеться ще більше викладати за деяку м'ясну продукцію, зокрема сало, яке дорожчало найвідчутніше.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Яловичина

Гуляш у середньому пропонується українцям по 249,20 гривні за кілограм, що на 4 гривні дорожче, ніж минулого місяця. Цінники на товар коливаються у межах 208,90-269,89 гривні за кіло в залежності від торгової мережі. Водночас ребра обійдуться українцям дешевше – цінник знизився із 160,48 до 155,45 гривні за кіло.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Бекон

Середня вартість бекону "Укрпромпостач" збільшилась із 392,35 до 398,31 гривні за кілограм. Цінники на продукт тримаються в межах 379,00-414,00 гривень за кіло. Бекон "Ятрань Козацький" без змін у ціні – 319,90 гривні за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Сало

Солоне сало обійдеться українцям помітно дорожче. Середній цінник на продукт злетів із 275,29 до 286,05 гривні за кілограм. Водночас домашнє сало трохи доступніше - 254 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям назвали вартість мінімального продуктового кошика у жовтні: за що доведеться заплатити найбільше.

Також наш портал інформував, скупитися "по дрібниці" та розоритися: супермаркети переписали ціни на популярні соуси та спеції.

Крім того, ми писали, макарони, рис та сосиски влетять українцям у копієчку: скільки коштують популярні продукти.