Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є важлива інформація щодо показників лічильника газу. Справа в тому, що деякі споживачі досі не розуміють, навіщо одразу кілька компаній займаються прийомом показників приладів обліку.

Цього разу йдеться про компанію "Нафтогаз", а також обласні компанії, які займаються обліком та нарахуванням обсягів газу (оператори ГРС). Українці не знають, чому компанія "Нафтогаз" нібито "ігнорує" показники, адже саме ця компанія звертається до громадян із проханням передати їм показники.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців із прес-служби компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі Facebook.

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Клієнтка компанії Маргарита Івонюк звернулася з питанням такого плану: "Показники передаємо ГРС або Нафтогазу". Але чому тоді "Нафтогаз" не вважає за цими показниками, а ігнорує їх, чекаючи поки показники передадуть із ГРС?".

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Фахівці компанії "Нафтогаз" надали відповідь: "Компанія "Нафтогаз України" є постачальником і не нараховує обсяги газу. Саме Облгази (Оператори ГРС) відповідають за облік та нарахування обсягів. Наша компанія тільки допомагає у прийманні показників лічильника. Ці дані були направлені у ваш Облгаз (Оператора ГРС) для обробки та визначення обсягу споживання газу. У випадку, якщо вам нарахували неправильні обсяги, рекомендуємо звернутися до Вашого Оператора ГРС зручним для Вас способом".

Показники лічильника. Фото: скрін youtube
Показники лічильника. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, "Не зрозуміло, в чому тут логіка?": у "Нафтогазі" пояснили, як вважають суми у платіжках.

Раніше повідомлялося, "Київводоканал" випустив важливе нагадування: не забудьте.

Також, "Нафтогаз" вказав на важливий нюанс: на що звернути увагу клієнтам.