Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок, уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка важливих новин. Справа у тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на виноград, гранат та яблука.

Варто відразу зазначити той факт, що під кінець жовтня лідером зростання цін є виноград.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на виноград. Фото: скрін youtube
Ціни на виноград. Фото: скрін youtube

Вартість винограду

Згідно з відкритими даними, станом на 26 жовтня середня вартість винограду підвищилася практично на 7 гривень, до 91,60 грн/кг. При цьому цінник на нього у різних супермаркетах відрізняється. Зокрема, у Варус він коштуватиме 79,90 грн/кг, а Новусу за нього доведеться віддати 94,99 грн/кг.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Ціни на виноград, скріншот: Minfin
Ціни на виноград, скріншот: Minfin

Вартість яблук

Українські яблука у жовтні можна придбати за 15,07 грн/кг. Їхня вартість коливається від 13,90 грн/кг (Варус) до 15,99 грн/кг (Новус). Айдаред, навпаки, подешевшали з 21,57 грн/кг до 20,15 грн/кг.

Ціни на яблука, скріншот: Minfin
Ціни на яблука, скріншот: Minfin

Ціни на гранат

А ось гранат на полицях Варус можна придбати за 69,90 грн/кг (за знижкою). Також є королівський гранат Азербайджан за ціною 149,90 грн/кг. У МегаМаркеті цінник на гранат встановлений на рівні 69,90 грн/кг.

Ціни на гранат, скріншот: Minfin
Ціни на гранат, скріншот: Minfin

Нагадаємо, півпенсії за каву: українців приголомшили новими цінами на напій, цукор та вершки.

Раніше повідомлялося, про оселедець під шубою та юшку залишається тільки мріяти: скільки коштує популярна риба в жовтні.

Також, омлет врятує твій сніданок: українські супермаркети оновили ціни на олію та яйця.