Українцям відправляють "Новою поштою" безкоштовні набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни. Гуманітарну допомогу забезпечує благодійний фонд "Вільні Люди – Вільна Країна".

Внутрішньо переміщені українці мають можливість зареєструватись на отримання гуманітарної допомоги. Фонд пропонує продуктові набори, засоби особистої гігієни, побутову хімію та інші важливі речі.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

"Отримати допомогу можуть внутрішньо переміщені особи з населених пунктів Біловодської, Кремінської та Сватівської ТГ Луганської обл., які самі та/або члени їхнього домогосподарства не отримують допомогу в локальних осередках даного фонду", - йдеться у повідомленні.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Благодійний фонд відправляє нужденним допомогу виключно "Новою поштою" власним коштом.

Як отримати допомогу

Оформити заявку на отримання гуманітарної допомоги можна за цим посиланням. Претенденту потрібно вказати контактні дані, інформацію про склад сім'ї, адресу доставки та надати документи (довідку ВПО, паспорт, ІПН тощо).

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українкам з дітьми безкоштовно видають місячний запас памперсів та гігієнічні набори: як отримати.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.