Клієнт ПриватБанку скаржиться, що його карта відразу перетворилася на шматок непотрібного пластику, оскільки його рахунок так закрили. Деталі він розкрив у своєму відгуку на порталі Мінфін.

За словами українця, він без проблем користувався послугами "ПриватБанку", але раптово в обслуговуванні відмовили. У службі підтримки аргументували, що він нібито не підтвердив походження коштів, зарахованих на рахунок.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"При спробі зайти в приват 24 побачив (з метою безпеки зверніться 3700). Звернувшись в чат підтримку мені сказали, що моє обслуговування припинено. Запитавши причину мені відповіли, що раніше мені був відправлений запит про походження коштів, і у відведений час я не надав документи", - написав клієнт.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Утім, українець заявляє, що жодного запиту не отримував і як тільки дізнався про необхідність надати документи, одразу пішов до відділення. Але це не дало результату і в результаті він залишився без рахунку.

"У привата мабуть якісь проблеми були в системі, що мені той запит так і не дійшов. І банк вирішив розірвати зі мною відносини. Після цього я одразу пішов у відділення та надав документи для підтвердження", - додав чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк обдурив українця під час видачі валюти: "Треба перевіряти біля каси".

Також наш портал інформував, ПриватБанк нарахує на карти по 1000 гривень: хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "100 доларів не повертають": клієнт ПриватБанку намагається вибити кошти вже 9 місяців.