Українці можуть одержати фінансову допомогу на оплату необхідних лікарських препаратів. Підтримує благодійний фонд "Ліки для України". Хто і як може отримати допомогу, повідомляється на порталі zayava.info.

Благодійний фонд співпрацює з партнерами з країн ЄС, а також отримує гроші небайдужих громадян, що дозволяє йому допомагати українцям купувати лікарські препарати.

Медпрепарати. Фото: Youtube
Медпрепарати. Фото: Youtube

Хто може отримати допомогу

Підтримка надається внутрішньо переміщеним громадянам, які проживають на всій території України. Також необхідно належати до однієї з категорій уразливості: самотні батьки, сім'ї, які втратили годувальника та інші незахищені верстви населення.

Розмір допомоги залежить від вартості лікарських засобів, проте максимальна сума не може перевищувати 500 гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Аптека, кадр з відео
Аптека, кадр з відео

Як отримати допомогу

Зареєструватись для отримання допомоги можна на сайті або додатку Liki24, заповнивши спеціальну форму. Зазначається, що 500 грн виділяються відразу після активації заявки в Liki24. Витрачати їх відразу необов'язково – можна розділити на кілька частин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.

Також наш портал інформував, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.