Міністерство юстиції України та державна виконавча служба України віддадуть безкоштовно обладнання, прилади для літаків та гелікоптерів та інше майно.

Про це повідомили на офіційній сторінці Міністерства юстиції.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Безоплатно отримати можна наступні пристрої, речі:

  • портативні зарядні пристрої,
  • картон стартовий, тришаровий
  • Вказівники висоти, транскодери, радіоуправління одноканалові, центральні пульти, ультразвукові лічильники газу.

  • та інше майно

Повний перелік речей можна переглянути за посиланням на оголошення з безоплатної передачі майна.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Хто може оформити заявку

За даними, розміщеними на сторінці відомства, оформити заявку можуть: військові формування, заклади медичної допомоги, заклади в яких виховуються діти сироти, діти, позбавлені піклування батьків, дитячі будинки сімейного типу. Переглянути повний список категорій можна за посиланням на сторінці відомства.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Для військових частин існує особливий порядок оформлення заявки. Ознайомитися з порядком можна на офіційній сторінці Міністерства.

Оформити заявку українці зможуть до 17 листопада 2023 року. Подати можна за такими адресами: 40003, місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 28, тел.: (0542) 78-05-55, 78-04-92; адреса для листування: 14000, місто Чернігів, проспект Миру, 43, e-mail: info@cn.dvs.gov.ua, web: sumyjust.gov.ua.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, вагони, авто, мотори і навіть винищувачі: Україна конфіскує рекордну кількість російського транспорту

Раніше портал Знай інформував, немає роботи? Зате є гроші! Українцям збільшили життєво необхідну фінансову допомогу

Також наш портал повідомляв, розлучення пари за кордоном: у Мін'юсті розповіли як це зробити