В Україні стартував опалювальний сезон. Тому українці, які не матимуть змоги самостійно оплатити комунальні послуги, можуть скористатися допомогою від держави у вигляді субсидії.

Оформлення субсидії, скріншот: YouTube
Оформлення субсидії, скріншот: YouTube

Не зважаючи на те, що держава проводить політику цифровізації усіх державних послуг, в деякиї куточках нашої країни люди змушені стояти у кількагодинних чергах, щоб отримати допомогу від держави.

Так, українка на сторінці пресслужби Пенсійного Фонду поскаржилася на те, що у прифронтовому містечку Донецької області - Слов'янську, яке постійно перебуває під обстрілом окупантів, пенсіонери та інваліди вимушені займати черги з 4 ранку.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Жінка зазначає про те, що не розуміє куди витрачається мільйонне фінансування держави на цифровізацію, якщо багато наших громадян у ХХІ сторіччі змушені звертатися за субсидією так само, як і і Радянському Союзі.

"У місті Слов'янськ, щоб отримати субсидію, потрібно зібрати величезний пакет паперових документів, з 4 ранку стояти в черзі, щоб оформити субсидію... Держава витратила мільярди гривень на цифровізацію інформації, створення реєстрів.... Чому ПФУ міста Слов'янська знущаються над інвалідами та людьми похилого віку, змушуючи їх переживати нелюдські страждання, щоб отримати субсидію, на яку вони мають право за законом?" - скаржиться українка.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Фахівці Пенсійного Фонду нагадали громадянці про те, що можна ще подати звернення для призначення субсидії поштовим зв'язком а також, в електронній формі з кваліфікованим електронним підписом через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Скарга на Пенсійний Фонд. Фото скрін з Facebook
Скарга на Пенсійний Фонд. Фото скрін з Facebook

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Вплине...": українцям розповіли, як на "теплих" субсидіях позначиться продаж особистого майна

Раніше портал Знай інформував, можна отримати 300 гривень до пенсії: кому виплачують приємні бонуси

Також наш портал повідомляв, як не залишитися без пенсії: у ПФУ назвали важливу деталь