На українців чекають графіки відключення електроенергії за умови, якщо російські окупанти знову атакуватимуть енергооб'єкти, внаслідок чого вони вийдуть з ладу. Саме така ситуація була минулої зими.

Втім, зараз в країні вистачає ресурсу для забезпечення потреб споживачів. Про це йдеться у публікації "ДТЕК Київські електромережі" у соцмережі Facebook. Це означає, що ліміти енергоспоживання поки що не вводитимуть.

Електромережі.  Фото: Youtube
Електромережі. Фото: Youtube

Однак жителі та гості столиці можуть залишитися без світла з іншої причини, через аварійні відключення, зокрема.

"Якщо попри це у вас раптом зникне світло, причиною може бути аварія на внутрішньобудинкових або наших розподільчих мережах", - йдеться в повідомленні енергокомпанії.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У такому разі споживачам варто перевірити на сайті "ДТЕК", чи не зареєстровано аварію за адресою, де зникло електропостачання. Якщо ні, то про це треба повідомити. Для цього існує декілька способів.

  • звернутися приватні повідомлення на Facebook ДТЕК.
  • повідомити про це у розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті "ДТЕК Київські електромережі".

Робота без світла. Фото: скрін youtube
Робота без світла. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що "Минулої зими нам ще пощастило": у Yasno дали прогноз, чого чекати українцям із настанням холодів

Як повідомляв Знай.ua, зимові блекаути: міністр енергетики розповів, скільки українцям доведеться сидіти без світла

Також портал Знай.ua писав, що "Система не приймає": у "Нафтогазі" розкрили схему, яка допоможе уникнути переплат