Ярина Гордієнко – волонтерка, яка допомагає військовим з перших днів війни.

В інтерв'ю Аліні Доротюк, вона розповіла про проблему, яка наростає в українському суспільстві. За її словами між військовими та людьми утворюється прірва, а волонтери намагаються бути місточком між ними. Але з кожним днем зв'язок стає більш хиткішим.

Волонтерка Ярина Гордієнко. Фото: скрін відео
Волонтерка Ярина Гордієнко. Фото: скрін відео
Ярина Гордієнко. Фото: скрін відео

Волонтерка стверджує, що це було неминучим, а за падінням активності на зборах спостерігати дуже важко. Військові потребують допомоги суспільства, а люди, як і очікувалося, втомилося від війни. За словами Ярини, реалії не такі яскраві та позитивні, як це подають на телемарафоні.

Дівчина у ході спілкування розповіла, що росіян досить багато і вони будуть перти до самого кінця. Ми, за її думкою, не переможемо цього року, і наступного теж. "Думати про це страшно", - відповіла дівчина стосовно закінчення війни.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Тому, що ворог сильний, їх багато. І вони пертимуть до кінця. До останнього чмоні свого" розповіла дівчина

Волонтерка Ярина Гордієнко. Фото: скрін відео
Волонтерка Ярина Гордієнко. Фото: скрін відео
Ярина Гордієнко. Фото: скрін відео

Нам потрібно зрозуміти, що якщо війна буде програна, то ми не побачимо полонених, не повернемо наші території, все, абсолютно все буде русифіковано. Варто зняти рожеві окуляри та подивитися в очі реальності. Якщо ми програємо – то все.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українці рознесли "переможну заяву" Мінсоцполітики: "Хочеться відповідати лише матом"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Ми б у уже давно перемогли": військовий з криком душі звернувся до чиновників

Також, наш портал інформував, "Різко знизите ефективність": Юрій Романенко запропонував простий спосіб захисту від Shahed