Майже всі українці намагаються вчасно передавати показники лічильника, як їх і просять у комунальних компаніях, проте навіть незважаючи на це, деякі з них отримують "сюрприз" - зайві куби газу.

Звичайно, ніхто не буде радий такому сюрпризу, тож незадоволений клієнт висловив все на сторінці "Нафтогазу" у соцмережі Facebook. Він стверджує, що вніс фактичні показники газового лічильника 1 числа, як того і вимагають правила.

"Був дуже здивований, коли побачив нарахування за газ. Воно побільшало на 90 куб. Це так вирішив Облгаз. Що робити?", - написав він.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube
Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Також клієнт нагадав, що у травні з ним відбулася схожа ситуація, і її ніяк не змогли виправити. Ймовірно, через зайві куби газу чоловікові довелося переплатити. У результаті він зробив дуже погані висновки про компанію "Нафтогаз".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

" Роблю висновок що ви шахраї і крадії. Робите все що завгодно для того щоб обікрасти людей під час страшної війни", - додав клієнт.

Звичайно, компанія постаралася викрутитись і запропонувала зв'язатися особисто, але думку клієнта, ймовірно, вже не змінити. "Нафтогаз" його остаточно розчарував.

Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот
Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот

Раніше ми писали про те, що українці вимагають справедливості від "Нафтогазу": платять усі, а знижки нараховують "обраним"

Як повідомляв Знай.ua, переплата за газ: у "Нафтогазі" розповіли як повернути гроші, якщо сплатили не тому постачальнику

Також портал Знай.ua писав, що "Заплатити комунальні та ні в чому собі не відмовляти": українців не на жарт розгнівали поради "Yasno"