Українців попередили про нові правила оплати за блакитне паливо Нововведення починає діяти лише частини споживачів. Подробиці розповіли на офіційній сторінці компанії "Газмережі" у соціальній мережі facebook.

Українці, які користуються послугами компанії "Газмережі" можуть вносити оплату за спожитий газ по-новому. Зміни стосуються споживачів із Дніпровської, Київської, Криворізької, Кропивницької та Львівської областей.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Так, клієнти "Газмережі" вищезгаданих філій тепер можуть розраховуватись за блакитне паливо через особистий кабінет на офіційному сайті компанії. Надалі така можливість з'явиться для споживачів з інших регіонів.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Докладаємо зусиль, щоб усі мали таку можливість. А поки ми в роботі, просимо клієнтів решти філій користуватись дружніми платіжними системами. Бо сьогодні кожна гривня рятує опалювальний сезон", - повідомили фахівці компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ваш лічильник встановлений неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.

Також наш портал інформував, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли, чи потрібно платити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що у Києві готуються до підключення опалення в дитячих садках, школах та лікарнях: за якої погоди стартує сезон.