Осінь у розпалі, вже минула половина цього періоду. За ним слідує зима. Весь цей час нам варто очікувати лише на падіння температури повітря.

Опалювальний сезон вже не за горами, водночас з кожним днем ​​ми стаємо ближчими до чергових масових атак росіян з повітря. Минулого року вони вже використовували дрони та ракети для знищення критичної інфраструктури нашої країни. Цього року все повториться знов. Хоча аналітики й зазначають, що окупанти не зможуть влаштувати блекають.

Відімкнення електроенергії, скріншот з відео
Відімкнення електроенергії, скріншот з відео

Багато хто пам'ятає ті нелегкі дні, тижні та місяці, коли ми жили в умовах віялових відключень електроенергії. Система витримала, ми вистояли, але треба готуватися до повторення тієї трагічної історії. Міністерство внутрішніх справ України вже зараз підготувало план дій на випадок, коли ми будемо змушені жити в умовах "довготривалих" відключень світла.

А от "Вінницяобленерго" готує цілих шість черг для погодинних відключень. Згідно опублікованим графікам, без електрики доведеться "існувати" протягом чотирьох годин.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Відключення електроенергії. Фото: скриншот Youtube
Відключення електроенергії. Фото: скриншот Youtube

Поки що, як відомо, енергосистема не потребує економії, тому ми можемо користуватися електрикою 24/7. Однак, коли почнуться масові обстріли, якщо вони призведуть до критичних ушкоджень, тоді розпочнеться новий етап — наше завдання витримати.

Нагадаємо, готуємося до складної зими без світла: у Yasno підказали, чим слід запастись

Як повідомляв "Знай.uа", як зробити просту свічку-обігрівач: допоможе зігрітися, якщо батареї ще холодні

Знай.ua писав, перед новими блекаутами: українцям нагадають, як вони виживали минулої зими без світла і під обстрілами