Деякі категорії українців отримають допомогу від держави перед зимою. Як підтримку видаватимуть дрова або гроші на їх покупку. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Українці, які використовують дрова для опалення житла, матимуть змогу отримати їх безкоштовно. Деяким громадянам дрова доставлятимуть додому, а іншим видадуть готівку для їх покупки.

Опалення дровами, скріншот з відео
Опалення дровами, скріншот з відео

У Мінреінтеграції уточнюють, що програма підтримки поширюється на українців, які мешкають у населених пунктах прифронтових областей. Насамперед допомогу нададуть самотнім людям, маломобільним та матерям з дітьми.

Опалення дровами, скріншот з відео
Опалення дровами, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Державне підприємство "Ліси України" разом з Укрзалізницею вже опрацьовують маршрути доставки. У фокусі особливої ​​уваги будуть найбільш уразливі категорії населення: жінки з дітьми, маломобільні та самотні люди", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як українцям отримати гуманітарну допомогу від волонтерів: безкоштовна їжа, одяг та засоби гігієни.

Також наш портал інформував, голоду не буде: українцям безкоштовно роздадуть корми для тварин та птахів, як отримати допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.