Найпопулярніші українські супермаркети переписали цінники на деякі продукти харчування. Скільки українцям доведеться викласти за олію, рис та борошно, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Інфляція в Україні сповільнюється, а натомість стабілізуються ціни на продукти, але не всі. Наприклад, ціни на рис і борошно стали дещо вищими, а соняшникова олія в жовтні трохи подешевшала.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Соняшникова олія

Соняшникова олія "Олейна" рафінована в середньому коштує 56,82 гривні за 850 мл, що майже на 2 гривні дешевше, ніж минулого місяця. Соняшникова олія "Щедрий Дар" рафінована подешевшала з 60,00 до 59,90 гривні за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію Фото: скрін Мінфін
Ціни на соняшникову олію Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Рис

Рис довгий, який у вересні пропонувався в середньому по 77,56 гривні за кілограм, вже коштуватиме 79,43 гривні за кіло. Рис довгий пропарений подорожчав суттєвіше - з 60,80 до 66,07 гривні за кіло. Цінник на круглий рис знизився на 19 копійок – до 80,95 гривні за кіло.

Ціни на рис. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рис. Фото: скрін Мінфін

Борошно

Борошно "Хуторок" пшеничне трохи зросло в ціні - з 22,54 до 22,65 гривні за кілограм. Два кілограми цього ж борошна обійдуться в середньому 43,81 гривні.

Ціни на борошно. Фото: скрін Мінфін
Ціни на борошно. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платитимемо більше: ціни на важливі продукти можуть підскочити вже найближчим часом.

Також наш портал інформував, сезон у самому розпалі: скільки грошей доведеться викласти за гарбуз, баклажани та кабачки у супермаркеті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українців приголомшили новими цінами на рибу: залишається дивитися на вітрину та облизуватися.