Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важливі новини. Справа в тому, що деякі споживачі під час оплати послуг з розподілу газу мають проблеми з банківськими переказами.

Деякі мобільні банкінги не можуть знайти особисті рахунки з облгазів. Що необхідно робити українцям у такому разі, розповіли експерти компанії "Нафтогаз".

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Нафтогаз" на офіційній сторінці у Facebook.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Один із споживачів написав наступне питання: "Доброго дня, не можу сплатити доставку газу. Приват24 не знаходить мій рахунок, у чому причина? (Хмельницькгаз)".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Експерти компанії "Нафтогаз" надали алгоритм дій, що необхідно робити у такому разі.

"Інформуємо вас, що особисті рахунки клієнтів "Хмельницькгаз", тариф на розподіл газу, банківські реквізити для оплати - залишаються незмінними. Оплату послуги за розподіл газу необхідно проводити до 20 числа місяця. Переплата зберігається і може бути використана як оплата майбутніх періодів", - відповіли в компанії "Нафтогаз".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Також фахівці нагадали, що здійснити оплату можна у будь-якому зручному фізичному відділенні "Ощадбанку", а також спробувати зробити це у відділеннях "Укрпошти".

Нагадаємо, "Нафтогаз" поділився важливою інструкцією: без цього папірця субсидію не дадуть.

Раніше повідомлялося, чи нарахували зайві куби? У "Нафтогазі" відповіли, що робити і куди звертатися.

Також, як отримати продуктові набори від волонтерів: українцям пропонують гуманітарну допомогу.