Для наших читачів, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, є позитивні новини. Справа в тому, що досі продовжує підтримку громадян, які постраждали від вторгнення російських окупантів.

Так, мешканці містечка Старий Салтів (Харківська область) можуть отримати безкоштовні корми для тварин та птахів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевої селищної ради.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Жителів просять подати заявки та підтвердити наявність худоби та птиці, щоб визначити необхідний обсяг фуражу для потреб домогосподарств.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Реєстрація відбувається за адресою: смт Старий Салтів вул. Перемоги, 21. У строк 5, 6 жовтня 2023 року з 9 до 15 години. Відповідальна особа – Зимницька Тетяна Григорівна (телефон 098-388-54-75). Потрібно буде пред'явити український паспорт та довідку ІПН.

Допомога переселенцям. Фото: caritas.poltava.ua
Допомога переселенцям. Фото: caritas.poltava.ua

Також повідомляється, що Управління ООН із координації гуманітарних питань розробляє план допомоги мешканцям Харківської області на наступний рік.

Заступник начальника Харківської ОДА Віта Ковальська обговорила з представниками Управління ООН очікувані обсяги допомоги, необхідної верствам населення.

Відомо, що на даний момент на Харківщині зареєстровано 520 тисяч ВПО. 15 000 із них розташовані у місцях компактного проживання, які потребують доукомплектації побутовою технікою.

Нагадаємо, залишилося менше місяця: українцям, які хочуть отримати 3100 гривень, варто поквапитися.

Раніше повідомлялося, що від українців приймають заявки на отримання нової гуманітарної допомоги: пропонують їжу, ліки і не тільки.

Також, українцям готують новий вид соціальної допомоги.