Українців продовжують підтримувати грошима, гуманітаркою та всілякою допомогою під час війни. Наразі продуктові набори видає благодійний фонд "Розвиток нашого міста", але лише певним категоріям населення.

Допомога у вигляді продуктових наборів можуть отримати лише мешканці чи гості Запоріжжя, які належать до вразливої ​​категорії населення, пише портал "Заява інфо". Так, хто може розраховувати на допомогу:

  • українці зі статусом ВПО
  • люди похилого віку від 60 років
  • багатодітні сім'ї
  • особи з інвалідністю І та ІІ групи

Багатодітний батько, скріншот: Youtube
Багатодітний батько, скріншот: Youtube

Для отримання гуманітарної допомоги потрібно відставити заявку за цим посиланням, а також вказати стандартну інформацію: e-mail, соціальну категорію, ПІБ, номер документа, що засвідчує Вашу категорію (довідка ВПО, посвідчення багатодітних тощо), а також індивідуальний податковий номер (РНОКВП).

Крім того, потрібно не забути залишити свій номер телефону та вказати, чи маєте декларацію із сімейним лікарем у Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Форму реєстрації відкрито до 12 жовтня 2023 року. Фонд видаватиме продукти за потребою громадян, у порядку черговості категорій.

Гуманітарна допомога, фото благодійного фонду "Планета"
Гуманітарна допомога, фото благодійного фонду "Планета"

Раніше ми писали про те, що українцям підвищили розмір грошової допомоги з 1 жовтня: виплачуватимуть по 3600 замість 2200 грн.

Як повідомляв Знай.ua, чим обігріти житло під час опалювального сезону та можливого блекауту: поради, які допоможуть вам жити

Також портал Знай.ua писав, що соціальна допомога від держави у 2023 році: хто з українців може отримувати і в яких розмірах