З 4 жовтня 2023 року стартує видача гуманітарної допомоги трьом категоріям українців. Хто і що зможе отримати, повідомляє благодійний фонд "Карітас Полтава".

"Карітас Полтава" з 4 жовтня відновив видачу гігієнічних наборів для дітей, дорослих, а також людей з особливими потребами. Отримати допомогу зможуть ВПО, які проживають у Полтаві та належать до однієї з категорій уразливості.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Хто може звернутися за гуманітарною допомогою:

  • вагітні/годуючі мами дітей віком до 3 років;
  • особи з інвалідністю;
  • тяжкохворі (лежачі).

У фонді наголошують, що звернеться по підтримку можуть люди, які отримували допомогу не пізніше квітня цього року. Не надається допомога громадянам, які отримали абонементи на безкоштовні обіди.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Що потрібно для реєстрації на допомогу

При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, довідку ВПО та свідоцтво про народження дитини.

Для уточнення всіх питань можна звертатись за номером: 0508887029.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як отримати продуктові набори від волонтерів: українцям пропонують гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував, українцям підвищили розмір грошової допомоги з 1 жовтня: виплачуватимуть по 3600 замість 2200 грн.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як отримати гуманітарну допомогу від волонтерів: українцям видають продукти, дитяче харчування та ліки.